Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Wat is het EnschedePanel?

Het EnschedePanel is een grote groep inwoners, die een aantal keer per jaar via internet een vragenlijst van de gemeente invult. Zo weet de gemeente wat inwoners vinden van het gemeentelijk beleid en welke ontwikkelingen er plaatsvinden in Enschede. De resultaten gebruikt de gemeente bij het maken van beleid en het nemen van besluiten. Alle inwoners uit de gemeente Enschede vanaf 18 jaar kunnen lid worden van het EnschedePanel. Wij hopen dat zoveel mogelijk inwoners zich aanmelden.

Hoe werkt het EnschedePanel?

Als lid van het EnschedePanel ontvangt u ongeveer zes keer per jaar een e-mail met het verzoek om digitaal een vragenlijst in te vullen. Een vragenlijst is ongeveer vijftien dagen beschikbaar. Daarna verwerken wij alle antwoorden en maken een rapportage voor het college van burgemeester en wethouders. De leden van het EnschedePanel ontvangen een e-mail met een link naar de rapportage.

Nu ook een lezerspanel!

 

Wilt u u meehelpen de teksten van de gemeente duidelijker te maken? Word dan lid van het lezerspanel van de gemeente Enschede en Kennispunt Twente. Samen zorgen we voor duidelijke teksten.

Klik hier voor meer informatie.

Direct Duidelijk Enschede Lezerspanel

 

 

 

Inloggen

kennispunt-gemeente